Prima parte a examenului de Bacalaureat, fără probleme, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Prima parte a examenului de Bacalaureat, fără probleme

Marti, 6 Martie 2018

0.0 5 0

 

Prima parte a examenului de Bacalaureat, fără probleme

Începuta luna trecuta, 12 februarie, prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 s-a desfasurat fara probleme in judetul nostru.

„Aceasta sesiune s-a derulat in 19 centre, licee si colegii din judetul nostru, dintre care 17 in mediul urban. Au functionat si doua comisii interjudetene, dar si doua comisii la nivelul judetului nostru, in care au fost preluati elevi din alte unitati de invatamant. Elevii pentru care noi am organizat comisie anexata in judetul Iasi nu au fost prezenti: e vorba de doi candidati din serii anterioare. Probele s-au desfasurat toate in conditii bune, nu au fost semnalate disfunctionalitati", a apreciat ieri inspectorul scolar general Lucica Popisca.

Din perspectiva I.S.J., numarul de absenti a fost redus: la proba A (de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana), din 1.260 de candidati, 16 au fost absenti; la proba C (de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala), din 1.246 de candidati, absenti au fost 37; la proba D (de evaluare a competentelor digitale), din 1.183 de candidati, 30 au...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!