Prim pas pentru modernizarea drumului Tulcea – Chilia Veche, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Prim pas pentru modernizarea drumului Tulcea – Chilia Veche

Miercuri, 16 Mai 2018

0.0 5 0

 

Prim pas pentru modernizarea drumului Tulcea – Chilia Veche

Pe 21 mai, in sedinta ordinara, consilierii judeteni sunt chemati sa aprobe documentatia de avizare a lucrarilor de interventii si a indicatorilor tehnico - economici ai investitiei „Modernizare infrastructura de transport regional pe traseul Tulcea - Chilia Veche", drumul judetean 222N facand parte din reteaua de drumuri judetene a judetului si asigurand legatura intre localitatile Tulcea - Ceatalchioi - Pardina - Chilia Veche.

„Drumul care reprezinta unica legatura terestra cu municipiul resedinta de judet a locuitorilor din localitatile aflate pe traseu se afla intr-o stare de degradare accentuata datorita inundatiilor din perioadele in care apele Dunarii ies din matca, dar si traficului foarte greu provenit de la mijloacele de transport si utilajele provenite de la exploatarile agricole", semnaleaza presedintele Horia Teodorescu in Nota de fundamentare anexata proiectului.

Pentru executarea acestor lucrari de modernizare, C.J. a incheiat cu S.C. Best Consulting Design S.R.L. & S.C. Search Corporation S.R.L. un contract de proiectare in baza Programului Operational Regional 2014 -...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!