Premii de excelenţă pentru două proiecte educaţionale din judeţul Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Premii de excelenţă pentru două proiecte educaţionale din judeţul Tulcea

Vineri, 24 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Premii de excelenţă pentru două proiecte educaţionale din judeţul Tulcea

În cadrul celei de a cincea editii a Galei EduManager.ro, din judetul Tulcea au fost nominalizate pentru a primi premii pentru proiectele educationale derulate un numar de patru institutii de educatie si formare si anume Inspectoratul scolar Judetean Tulcea, Casa Corpului Didactic Tulcea, Liceul Tehnologic Topolog si Liceul Teoretic „Gh. Munteanu Murgoci" Macin.

Eveniment de referinta pentru domeniul educatiei, Gala EduManager.ro premiaza excelenta in educatie, urmarind sa evidentieze eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educational din Romania si sa aduca in lumina cele mai importante proiecte derulate in acest an de institutiile de invatamant universitar si preuniversitar.

Inspectoratul scolar Judetean Tulcea a primit Diploma de Excelenta in cadrul Galei EduManager.ro pentru proiectul „European Values for Inclusive Schools - EVIS", inscris in concurs la categoria „Dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice". Proiectul este cofinantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene si a vizat formarea unui numar de 18 cadre didactice din invatamantul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!