Pregătiri pe ultima sută de metri: vineri începe Cupa Deltei la Știucă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Pregătiri pe ultima sută de metri: vineri începe Cupa Deltei la Știucă

Miercuri, 18 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Pregătiri pe ultima sută de metri: vineri începe Cupa Deltei la Știucă

În weekend de octombrie, judetul Tulcea se pregateste pentru un adevarat maraton al pescuitului sportiv: peste 50 de pescari profesionisti si amatori de pescuit sportiv la stiuca intra in competitia ce se va desfasura pe durata a trei manse.

Cupa Deltei la stiuca, ajunsa in acest an la a sasea editie, este organizata de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Tulcea in parteneriat cu Federatia Organizatiilor Producatorilor de Peste din Delta Dunarii (FOPPDD).

Competitia se desfasoara in mediul natural, de tip „din barca, in sistem catch & release" (prins, pupat, dat drumul), pentru a promova ideea de respect fata de resursa naturala din aceasta zona a tarii.

Pescarii profesionisti ai Deltei au un rol esential in ceea ce priveste organizarea acestui eveniment competitional: ei devin, in weekend, monitori de pescuit sportiv, gazde primitoare pentru toti oaspetii din aceste zile.

„Este o alta varianta de promovare a turismului durabil, neinvaziv, printr-un eveniment care include oamenii deltei, parte integranta a ecosistemului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!