Prefectura vrea o practică unitară pentru vânzarea cabinetelor medicilor de familie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Prefectura vrea o practică unitară pentru vânzarea cabinetelor medicilor de familie

Joi, 1 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Prefectura vrea o practică unitară pentru vânzarea cabinetelor medicilor de familie

În cadrul sedintei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, desfasurata marti la sediul Prefecturii Tulcea, punctul principal al ordinii de zi a fost prezentarea drepturilor si obligatiilor legale ale relatiei reciproce pacient - medic de familie din punctul de vedere al Casei Judetene  de Asigurari de Sanatate Tulcea, dar si puncte de vedere ale Grupului medicilor de familie si ale Colegiului medicilor Tulcea.

Dupa o prezentare a drepturilor si obligatiilor legale ale relatiei reciproce pacient - medic de familie, facuta de presedintele director general al Casei Judetene  de Asigurari de Sanatate Tulcea, ec. Eugenia Vasile, a fost randul Grupului medicilor de familie sa prezinte o situatie a „protestului medicilor de familie" de la Tulcea prin presedintele dr. Monica Catrinescu Ifrim.

„Spre deosebire de alte judete din tara, la noi nu s-a pus problema inchiderii cabinetelor, insa, da, e adevarat ca timp de doua zile au fost si medici de familie care nu au dat trimiteri sau au scris retete simple. Nu cred ca in cele doua zile s-a destabilizat sistemul de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!