Povestea reprezentanțelor diplomatice din Dobrogea, la Casa Avramide, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Povestea reprezentanțelor diplomatice din Dobrogea, la Casa Avramide

Marti, 5 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Povestea reprezentanțelor diplomatice din Dobrogea, la Casa Avramide

Ieri, la Tulcea a ajuns o expozitie itineranta gandita de reprezentantii Arhivelor Nationale ale Romaniei. Este, in fapt, o idee pusa in practica de Serviciile Judetene Constanta, Braila, Galati, Tulcea, in parteneriat.

Sub genericul „Arhive, Cetatenie si Interculturalism", tulcenii vor avea placerea de a admira o expozitie ce aduce in prim plan „Reprezentante diplomatice la Dunarea de Jos si Marea Neagra", al carei vernisaj a avut loc ieri, incepand cu ora 12.30, in incinta Casei Avramide.

Vernisata pentru prima data la Constanta, pe data de 9 iunie 2017, de Ziua Internationala a Arhivelor, expozitia de fotografie va ramane, in perioada 4 septembrie - 22 septembrie, la Tulcea, la Casa Avramide.

Fotografiile aduc in prim plan aportul pe care il aveau consulatele din Constanta, Braila, Galati si Sulina in stabilirea legaturilor dintre porturile dobrogene si restul Europei, respectiv Orient.

Conform organizatorilor, acest eveniment reprezinta si un omagiu adus celui care a fost Virgil Coman, fost director al Arhivelor Nationale ale Romaniei – filiala...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!