„Porto Franco”, un ghid de instalare a libertăţii, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

„Porto Franco”, un ghid de instalare a libertăţii

Luni, 6 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

„Porto Franco”, un ghid de instalare a libertăţii

De cele mai multe ori, emotia nu trimite scrisori de intentie. Soseste asa, pe neanuntate, si ne gaseste nepregatiti, victime ale unor evenimente neprevazute care isca in receptori rezonante. În actul cultural, cu precadere melodios, intensitatea rasunetului, ca raspuns, tine de sensibilitatea individului, de cultura sa muzicala si de un trecut comun cu cel al emitentului.

Acum mai bine de 38 de ani, trupa „Accent" incepea un drum care – cu suisuri si coborasuri, popasuri impuse, marsuri fortate, opriri silite in timp - nu are un punct terminus al istoriei sale. Şi, din fericire, nici nu da semne ca vrea asta, adica o borna de final.

În ultimii ani, concertele „Accentului" au fost rare. Iar asta nu e un semn al demodarii muzicale, ci, dimpotriva, un mesaj al disponibilitatii de agregare contemporane a membrilor grupului, gata sa-si reorchestreze piesele in acelasi registru muzical care a castigat incontestabil sufragiile melomanilor.

Pentru ce acest album, „Porto Franco"? Fiindca, prin muzicile produse de-a lungul anilor, „Accent" are multe arvune de rascumparat. Din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!