Pompierii antifurt de la plaja Ciuperca, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Pompierii antifurt de la plaja Ciuperca

Miercuri, 2 August 2017

0.0 5 0

 

Pompierii antifurt de la plaja Ciuperca

Doi salvatori din cadrul Detasamentului de pompieri Tulcea, plutonier adjutant Costel Ciamurni si plutonier major Daniel Madalin serpescu, aflati la Punctul temporar de lucru de la Plaja Ciuperca, au intervenit luni dupa-amiaza la prinderea unui grup de minori care talharisera o persoana cu dizabilitati locomotorii de sex feminin.

„Persoana cu dizabilitati locomotorii, in varsta de 55 de ani, se deplasa in jurul orei 17.00 cu un triciclu electric pe malul Lacului Ciuperca, in apropierea Garii CFR. La un moment dat aceasta a fost agresata de un grup de minori, sase la numar, care au ras­tur­nat mai intai triciclul, i-au furat incaltamintea si i-au luat cu forta poseta din care i-au sustras suma de 150 lei si mai multe obiecte personale.

Cole­gii mei, plutonier adjutant Costel Ciamurni si plutonier major Daniel Madalin serpescu, au fost abordati de victima si, afland semnalmentele talha­rilor, cei doi salvatori au reperat grupul de minori pe celalalt mal al lacului. Fara sa stea prea mult pe ganduri au sarit in ambarcatiunea din dotare, au traversat lacul, dupa care a urmat o urmarire pana la malul Dunarii in apropierea ambarcatiunii ISU...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!