Polițiștii locali, la raport în fața Legislativului municipal, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Polițiștii locali, la raport în fața Legislativului municipal

Marti, 30 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Polițiștii locali, la raport în fața Legislativului municipal

În sedinta din aceasta luna a Consiliului local, reprezentantii Directiei Politie Locala vor prezenta un raport de activitate pe anul 2017, potrivit caruia ordinea si linistea publica in Municipiul Tulcea a fost asigurata in conditii bune, desi in anul 2017 nu toate posturile au fost incadrate cu personal.

„Au fost multe situatii cand politistii locali au participat, impreuna cu politia romana si alte institutii, la actiuni comune pe raza municipiului Tulcea pentru rezolvarea problemelor in urma petitiilor primite de la cetateni.

În anul 2017, impreuna cu Politia Nationala am organizat si patrule mixte care au actionat pe raza U.A.T. municipiul Tulcea. Au fost actiuni comune desfasurate cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean, care au avut la baza activitati de pregatire si documente intocmite pentru a actiona integrat pe raza U.A.T. Municipiul Tulcea. În perioada 27-28 aprilie 2017, in Piata Civica a avut loc un exercitiu combinat, de comandament si cu forte in teren, pentru asigurarea si restabilirea ordinii publice „GALATIENSIS 17", condus de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Tulcea, la care...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!