Politicianism și dezinformare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Politicianism și dezinformare

Joi, 8 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Politicianism și dezinformare

Asteptam, desigur, ca toti cei interesati de subiect, rezultatul primelor licitatii pentru concesionarea terenurilor din Delta Dunarii.

Pentru cei mai putin familiarizati cu subiectul, informatia e simpla si publica: in ultimele doua luni, CJ Tulcea a demarat procedurile pentru concesionarea prin licitatie a mai multor terneuri agricole din Delta, aflate in mai multe amenajari agricole. Prima licitatie, ce avea drept obiect concesionarea unei suprafete de 20,45 de hectare in amenajarea agricola Carasuhat se va relua, deoarece in prima faza nu s-a prezentat la licitatie decat un singur ofertant. A doua licitatie privea concesionarea a 135,25 de hectare in amenajarea agricola Dunavat-Murighiol. În urma licitatiei, suprafata de 135,25 de hectare din amenajarea Dunavat-Murighiol a fost concesionat pentru 10 ani, pentru o redeventa anuala de 3.183 de kilograme de grau pe hectar.

A treia licitatie se refera la concesionarea a trei loturi de teren, in suprafata totala de 3183,29 de hectare, aflate in amenajarea agricola Sireasa.

A patra licitatie se refera la concesionarea a 12 loturi,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!