Podium confiscat de canoişti la Gala Sportului Tulcean 2017, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Podium confiscat de canoişti la Gala Sportului Tulcean 2017

Miercuri, 13 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Podium confiscat de canoişti la Gala Sportului Tulcean 2017

Sala de spectacole a Teatrului Jean Bart din municipiu a gazduit ieri evenimentul de traditie „Gala Sportului Tulcean 2017", un eveniment ce recompenseaza, la sfarsit de an, sportivii pentru rezultatele pe plan national si international obtinute in anul ce se incheie. Ca de obicei, organizatorul Galei Sportului Tulcean, Directia Judeteana de Tineret si Sport, a ales cei mai buni zece sportivi de la disciplinele olimpice si cei mai buni zece sportivi de la disciplinele neolimpice pentru a fi premiati la aceasta gala si, de asemenea, a evidentiat o serie de oameni ai sportului care prin activitatea lor, in special de antrenori, si-au adus contributia la obtinerea rezultatelor din acest an.

În deschiderea evenimentului, directorul Liviu Urlih a dat cuvantul oficialitatilor prezente, in frunte cu presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu.

„Istoric, Tulcea a dat multi campioni: chiar aici, in sala, o avem pe doamna Elena Fidatov Moruzov, dar mai putem aduce in discutie nume mari, precum Ivan Patzaichin. Astfel, menirea noastra este fim cat mai aproape de sportul tulcean. Ma bucur ca, in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!