Plouă cu bani împotriva inundaţiilor, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Plouă cu bani împotriva inundaţiilor

Luni, 24 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Plouă cu bani împotriva inundaţiilor

Peste 30 de milioane de lei este suma alocata pentru cinci investitii ce se vor rea­liza in municipiul Tulcea prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) II.

Cinci din cinci: toate proiectele depuse de reprezentantii Primariei Tucea au primit finantare din partea reponsabililor de la Bucuresti, in urma analizei realizate la nivelul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Se investeste in sistemul de preluare a apelor pluviale

Una dintre cele mai importante investitii care urmeaza a fi realizata din fonduri guvernamentale (prin Programul National de Dezvoltare Locala) este cea referitoare la imbunatatirea capacitatii de preluare a apelor meteorice din municipiul Tulcea, investitie pentru care Ministerul Dezvol­tarii Regionale, Admnistratiei Publice si Fondurilor Europene a alocat cea mai mare suma (pe municipiu) - 20 de milioane de lei. La aceasta se adauga banii acordati prin PNDL II pentru un proiect de investitii ce propune realizarea unei retele de canalizare - preluare a apelor pluviale in zona strazii Alexandru cel Bun. Pentru aceasta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!