Plecat-au doișpe spre Barou… Ultimă redută a structurii Bota, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Plecat-au doișpe spre Barou… Ultimă redută a structurii Bota

Miercuri, 17 Iunie 2015

0.0 5 0

 

Plecat-au doișpe spre Barou… Ultimă redută a structurii Bota

Avocatura clandestina da batai de cap avocatilor din Barou, care se vad neputinciosi in a eradica aceasta practica, dupa epuizarea tuturor metodelor clasice bazate pe interventia justitiei.

si nu neaparat pentru ca pseudo-avocatii ar pleda la bara in numar mare, ci pentru sicanele facute avocatilor cu drept de practica. În calitate de ultima reduta a structurii Bota, Vasile Dumitru  insista ca este avocat, desi tot corpul magistratilor din Tulcea, ofiteri de politie si cam toti oamenii cu care el a venit in contact l-au anuntat, mai devreme sau mai tarziu ca nu e chiar asa.

* Bota - decanul cu condamnare

Povestea e simpla, si nu e deloc noua: o mana de oameni cu studii juridice, carora examenul de intrare in Barou le-a aratat ca nu sunt tocmai pregatiti profesional, au gandit o noua structura care sa semene cu un barou. Un soi de barou paralel, creat pe structura unei organizatii  nonguvernamentale si care, pe baza unei donatii, asigura dreptul de practica absolventilor cu studii juridice, acordandu-le cat ai clipi titulatura de avocat.

si pentru ca nu esti avocat intreg daca nu ai roba, insigna, ba chiar si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Vasile Dumitru
Vasile Dumitru

Vineri, 19 Iunie 2015 @ 06:27

Doamana Mirela Baciu, va transmit

Drepul la replica !

Am citit cu atentie articolul dumneavoastra si am convingerea ferma ca, a-ti executat un ordin, dar trebuie sa aveti grija pe viitor pentru afirmatiile eronate pe care le ‘’azvarliti in presa’’ fara responsabilitate.
Aveti o familie si nu se merita a transmite mesaje doar pentru a satisface placerea morbida a unor traficanti de influienta!
Va cunosc si va respect, nu doresc sa intru cu dumneavoastra in polemica, insa in mod corect, deontologic, va revenea obligatia de a comunica cu mine inainte de a scrie articolul, dar cred ca o sa va faceti timp si o sa lamuriti toate aspectele distorsionate avand in vedere faptul ca sunt avocat si pledez la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Inalta Curtea, Curtea de Apel Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, DNA Central, Serviciul Teritorial Constanta din cadrul DNA, Curtea de Apel Constanta, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, Curtea de Apel Ploiesti, Tribunalul Buzau etc.
Detin un cod de identificare fiscal nr. 31103200 si incercati sa intelegeti ca a-ti picat in plasa unor excroci, din moment ce refuzati sa publicati dreptul la replica este clar ca sunteti santajata si in aceasta situatie, ma vad in viitor sa va trag la raspundere din moment ce nu va asumati publicarea dreptului la replica!
Sunt contestat doar la Tulcea de clanul condus de av. Olteanu si sotia sa fost prim- procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea, nepoata Olteanu Iuliana Magdalena, ajutati de finii lor magistrati, dar am rabdare pentru ca DNA-ul a inceput cercetarile in dosarul nr. 80/P/2014 iar Judecatoria Constanta judeca trimiterea mea in judecata in mod abuziv, asa dupa cum s-a laudat interlopul ‘’ sotia mea l-a trimis in judecata pe Vasile Dumitru’’ prin urmare s-a dovedit traficul de influenta practicat de familia Purice si Olteanu!
Scrieti fara sa va documentati din moment ce afirmati ca ai mei client mi-au venit de hac! Sunt magistrati care aplica legea abuziv si eu le-am facut plangere penala, iar acestia s-au razbunat pe mine facandu-mi denunturii cum ca as practica profesia in mod clandestin !
Documentati-va si veti observa ca judecatoria Tulcea a judecat trei cazuri cu ai mei colegi: Mercas Dorel, Popa Nicolae si Simionov Constantin, si s-a dispus clasarea cauzei, doar eu am fost trimis in judecata de doamna prim procuror Olteanu Iuliana dupa cum declara unchiul sau actual si sot av. Olteanu Iuliana Magdalena, cununati de famiglia Purice !

Cateva argumente referitor la articol:

1) ‘’Avocatura clandestină dă bătăi de cap avocaților din Barou’’,
Raspuns : Noi avocatii din UNBR 2004 dam batai de cap, doar avocatilor carausi de spaga, celor care fac trafic de influienta cu nasi, fini si cumetrii magistrati si militieni! Este normal traficantii sa ‘’se vada neputincioși în a eradica această practică legala, după epuizarea tuturor metodelor clasice bazate pe intervenția justiției’’.
Cand scrieti un articol este foarte bine mai intai sa faceti si investigatii si sa nu va limitati in a transmite mesaje distorsionate catre publicul larg pentru ca, oricum oamenii stiu care este realitatea din justitia tulceana, incercati sa si vizionati videoclipurile de pe google.ro ‘’ coruptia din justitia tulceana’’ si veti observa santajul pe care il practica familia Purice si Olteanu !
2) ‘’ Și nu neapărat pentru că pseudo-avocații ar pleda la bară în număr mare, ci pentru șicanele făcute avocaților cu drept de practică’’ !
Raspuns : Noi nu facem sicane avocatilor carausi pentru ca obrazul lor este gros , sentimentul de onoare la ei s-a atrofiat de mult, sens in care DNA-ul efectueaza cercetari penale fata de mai multi magistrati, avocati si politisti din Tulcea si Constanta.
3) ‘’ În calitate de ultimă redută a structurii Bota, Vasile Dumitru insistă că este avocat, deși tot corpul magistraților din Tulcea, ofițeri de poliție și cam toți oamenii cu care el a venit în contact l-au anunțat, mai devreme sau mai târziu că nu e chiar așa’’ .
Raspuns : Nu insist ca sunt avocat, intelegeti ca sunt avocat, mergeti la Administratia Fiantelor Publice din sect. 6 Bucuresti si intrebati daca sunt inregistrat fiscal legal, instanta mi-a admis mai multe probe prin care se va lamuri odata pentru todeauna contestatiile care se fac abuziv asupra avocatilor din UNBR 2004. Nu va mai luati dupa obedienti, folositi-va ratiunea pentru ca altfel riscati sa fiti trasa la raspundere penala si civila.
4) * ‘’Bota – decanul cu condamnare’’
Raspuns : Incercati sa scrieti despre domnul Bota dupa ce veti citi cele trei sentinte ala judecatoriei Tulcea prin care se argumenteaza legalitatea UNBR 2004
5) ‘’Povestea e simplă, și nu e deloc nouă: o mână de oameni cu studii juridice, cărora examenul de intrare în Barou le-a arătat că nu sunt tocmai pregătiți profesional, ‘’
Raspuns: Aveti dreptate, nu suntem pregatiti sa dam spaga, contactati-ma sa va dau dovada cum av. Olteanu i-mi spune ca in Baroul Tulcea, nu am ce cauta niciodata si cum av. Niculache este santajata de decana Baroului Tulcea, i s-a impus sa ma conteste la instanta pentru ca altfel, v-a fi suspendata din avocatura, revenirea costand-o 3000 lei!
6) ‘’ …au gândit o nouă structură care să semene cu un barou ‘’.
Raspuns: Va rog sa accesati pe site-ul www.unbr.eu si veti obseva practica instantelor din tara prin care se explica si se motiveaza legalitatea UNBR 2004 pentru ca nu intamplator doamna presedinta a Curtii de Apel Constanta, judecator Adriana Ispas mi-a recunoscut calitatea de avocat desfiintand sentinta penala a Tribunalului Tulcea, judecator de fond fiind d-na presedinta de sectie penala Pescarus Marinela, persoana care si-a permis sa ma conteste pentru ca face parte probabil dintr-un sistem juridic partial corupt daca nu a aplicat cumva normele de drept cu grava neglijenta!
7) ‘’Un soi de barou paralel, creat pe structura unei organizații nonguvernamentale și care, pe baza unei donații, asigura dreptul de practică absolvenților cu studii juridice, acordându-le cât ai clipi titulatura de avocat’’.
Raspuns: Documentati-va si apoi scrieti despre o structura juridica infiintata legal. Voi veni la sediul ziarului Obiectiv si o sa va pun la dispozitie argumentele instantelor si din Tulcea pentru a nu m-ai repeta greseala de a scrie la ‘’ comanda’’ !
8) ‘’ Și pentru că nu ești avocat întreg dacă nu ai robă, insignă, ba chiar și legitimație, toți membrii ONG-ului deveniți astfel avocați au cochetat cu acuzația de infracțiune, potrivit legislației în vigoare’’ .
Raspuns: Doamna Mirela Baciu, incercati sa dati dovada de profesionalism pentru ca si noi stim ca ziarul Obiectiv este sponsorizat de anumite persoane si este folosit drept ‘’ maciuca’’ pentru cei care vor sa spuna adevarul fata de unii excroci fie ei magistrati, avocati sau politisti.
DNA-ul a inceput urmarirea penala fata de mai multi magistrati din Tulcea si Constanta, asteptati sa-si incheie cercetarile si nu va grabiti sa-i ‘’samponati’’ pe excroci pentru ca mirosul de cloaca se simte in toata comunitatea!
Pentru relatii obiective: telefon- 0752869398 si e-mail: avocatvasiledumitru@yahoo.com

Cu respect, Av. Vasile Dumitru

Raspunde-i

 

UN JUSTITIABIL
UN JUSTITIABIL

Luni, 27 Iulie 2015 @ 16:51

Bravo domnule avocat la obiect si concret, coruptii la puscarie, mult nu mai este si va fi facuta curatenie si la Tulcea, DNA-UL va face curatenie si la praful in ochi pe care il arunca unii din media pentru proteja in aparenta imaginea altora, insa veti vedea ca nu mai merge cu sponsorrizarile......

 

Un nimeni
Un nimeni

Sâmbãtã, 15 August 2015 @ 22:28

"a-ti executat", "a-ti picat", "v-a fi suspendata", "pentru a nu m-ai repeta"???
Putina gramatica, d-le avocat Dumitru..... si punct.

 

Gheorghe UNGUREANU
Gheorghe UNGUREANU

Luni, 3 August 2015 @ 08:29

Articol cu ton necontrolat. Singurul barou legal constituit, ca profesie LIBERĂ, este cel al avocatului Bota. Celălalt, ”oficial” este instituție a statului despotic, inițiat și organizat și organizat de peceriști pentru JEFUIREA tinerilor avocați și a justițiabililor. Felicitări avocatului Bota ! Mă voi înscrie și eu în Baroul dumisale. 3 august 2015. Prof. Gheorghe Ungureanu

Raspunde-i

 

costea
costea

Luni, 3 August 2015 @ 10:37

Alo, Tulcea! Nu mai imitaţi Bucureştiul ca să nu rătăciţi.
A scoate din vârful pixului nişte aprecieri luate din gura altora, fără analiză, fără minime verificări pune într-o postură stânjenitoare (evident, acolo unde există bun simţ...) pe cel care o face.
Există într-adevăr o mare şi absurdă până la grotesc problemă în avocatură, gen Radio Erevan, în care cei care au documente de înfiinţare sunt proscrişii profesiei iar cei care nu au sunt "oficiali"(?!) pentru că beneficiază de concursul penal al instituţiilor statului şi susţinerea unor neinformaţi sau interesaţi din presă.
Povestea nu este simplă, cum superficial şi suficient se grăbeşte să o expedieze autoarea care, în mod evident, nu are noţiuni de drept dar nici de semantică.
Pentru că "de drept" şi "clandestin"(?!) presupun, primul, demonstraţie iar al doilea, ignorarea DEX-ului.
Ca atare, deontologic, sau pentru respect de sine, măcar post factum, o informare temeinică la sursă, începând cu dl. avocat Dumitru, se impune.
Nu de altceva dar sper că autoarea "materialului" nu doreşte să ne verifice calitatea de avocat pe propria piele.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!