Platforma informatică din Sănătate, oprită pentru „reparații”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Platforma informatică din Sănătate, oprită pentru „reparații”

Miercuri, 16 Mai 2018

0.0 5 0

 

Platforma informatică din Sănătate, oprită pentru „reparații”

Dupa mai multe zile in care platforma informatica a fost indisponibila, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a luat masuri pentru remedierea fluctuatiilor aparute in functionarea ei.

Specialistii firmei SIVECO Romania au demarat deja activitati tehnice in acest scop, care vor fi derulate pana la solutionarea indisponibilitatii temporare a Platformei Informatice a Asigurarilor de Sanatate (PIAS), fara costuri din partea CNAS.

„Pentru consolidarea functionalitatii PIAS, urmeaza ca in seara de 14 mai a.c. platforma informatica sa fie oprita programat intre orele 19.00 si 24.00", se arata intr-un comunicat emis de Casa de Sanatate.

Serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale acordate/eliberate off-line din data de 7 mai 2018 si pana la solutionarea problemelor platformei informatice vor putea fi transmise in PIAS pana la termenul de raportare a activitatii lunii mai 2018.

Amintim faptul ca activitatea de solutionare a avut loc in week-endul trecut. De aceea, pe parcursul zilelor de sambata, 12 mai, si duminica, 13 mai, furnizorii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!