Planul de şcolarizare pentru anul 2018-2019 rămâne în forma propusă de I.S.J. Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Planul de şcolarizare pentru anul 2018-2019 rămâne în forma propusă de I.S.J. Tulcea

Marti, 8 Mai 2018

0.0 5 0

 

Planul de şcolarizare pentru anul 2018-2019 rămâne în forma propusă de I.S.J. Tulcea

Acum o luna, deputatul Lucian - Eduard Simion a cerut Ministerului Educatiei Nationale informatii suplimentare (fata de cele oferite de Inspectoratul Şcolar Judetean Tulcea) legate de decizia I.S.J. de a reduce numarul de clase - in anul scolar 2018-2019 - atat la Liceul Teoretic „Grigore Moisil", cat si la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret".

Vorbind despre calitatea inalta a procesului instructiv - educativ desfasurat in cele doua scoli, parlamentarul aduce in discutie indicatori de performanta, precum procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat si numarul de premii obtinut la concursurile si olimpiadele scolare nationale si internationale. Lucian Simion a intrebat conducerea ministerului care au fost criteriile care au stat la baza deciziei I.S.J. Tulcea cand a decis „reducerea a doua clase fix de la cele mai bune licee din Tulcea" si daca decizia de reducere poate fi anulata.

În raspunsul primit se arata, in primul rand, ca numarul claselor a IX-a trebuie corelat cu numarul de elevi, avand in vedere faptul ca populatia scolara este in continua scadere, la care se adauga si fenomenul de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!