Plafon pentru toate cabinetele stomatologice care au contract cu CJAS, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Plafon pentru toate cabinetele stomatologice care au contract cu CJAS

Luni, 11 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Plafon pentru toate cabinetele stomatologice care au contract cu CJAS

Daca in ceea ce priveste plafonul pentru analize de laborator sau servicii de radiologie si imagistica situatia nu este chiar favorabila asiguratilor tulceni, plafonul pentru servicii stomatologice nu se termina nici macar la finalul lunii.

Asa se face ca, in ultima zi a lunii trecute, mai bine de jumatate din cabinetele stomatologice din judetul nostru care au contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Tulcea inca mai aveau fonduri disponibile. Mai exact, conform datelor centralizate de CJAS, numai sapte din cei 20 de furnizori de astfel de servicii medicale au notificat Casa de Asigurari ca au epuizat plafonul (primul - pe data de 10 august, iar ultimul pe 29 august). Astfel, din cele 20 de cabinet de medicina dentara, la data de 31 august 2017 mai aveau plafon 13 cabinete.

Sumele disponibile sunt, insa, destul de mici: ele variaza intre 1.200 de lei si putin peste 4.000 de lei pentru un cabinet.

Situatia este mult mai buna la inceputul lunii atunci cand, practic, ai posibilitatea de a apela la serviciile oricarui furnizor de servicii medicale stomatologice (care are contract cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!