Peste 700 de pungi pentru colindătorii Alum SA, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Peste 700 de pungi pentru colindătorii Alum SA

Joi, 21 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Peste 700 de pungi pentru colindătorii Alum SA

Una dintre cele mai importante companii din Tulcea, SC Alum SA, a primit si in preajma acestor sarbatori de iarna zeci de grupuri de colindatori iar pentru cei care nu au putut ajunge la sediul de pe strada Isaccei reprezentantii companiei s-au deplasat in judet. Asa cum s-a intamplat in cazul Gradinitei si Şcolii Agighiol, unde micutii prescolari si scolari, in numar de 155, au pregatit un spectacol de colinde pentru reprezentantii Alum sau in cazul copiilor din toate centrele de plasament din municipiu aflate sub autoritatea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului (DGASPDC).

Şi pentru ca sub autoritatea DGASPDC se afla si Centrul de batrani Sf. Nectarie din Tulcea, colindatorii care au ajuns ieri la sediul Alum au fost rugati sa colinde din partea Alum si batranii de la acest centru din municipiu, pentru persoanele varstnice de la acest centru fiind o mare surpriza.

„În total au fost oferite peste 700 de pungi atat grupurilor de copii care au venit sa ne colinde in aceasta saptamana de dinaintea Craciunului, cat si acelor copii pentru care noi am vrut sa mergem sa ii colindam, cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!