Peste 200 de gravide cu risc de naștere în orice moment: Topolog, pe primul loc!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Peste 200 de gravide cu risc de naștere în orice moment: Topolog, pe primul loc!

Luni, 13 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Peste 200 de gravide cu risc de naștere în orice moment: Topolog, pe primul loc!

Pentru ca se apropie sezonul rece, una din principalele preocupari ale Prefecturii Tulcea este aceea de a asigura accesul unor persoane catre servicii medicale. Nu doar situatia dializatilor a fost inventariata, ci si a gravidelor din judet aflate in ultimul trimestru de sarcina si care sunt cu risc de nastere in orice moment.

Cu sprijinul autoritatilor sanitare, Prefectura Tulcea a centralizat situatia gravidelor din judetul nostru, gravide cu risc de nastere in orice moment si din acest inventar au rezultat peste 200 de gravide. Cu aceasta ocazie a fost realizata si o statistica pe 50 de localitati din judet iar situatia este cea de mai jos.

Orasul Macin - 4 gravide (pot fi asistate la Spitalul Orasenesc Macin), Babadag - 18 gravide (pot beneficia de asistenta medicala la Centrul de Permanenta din Babadag), Baia - 6 gravide, Beidaud - 3 gravide, Bestepe - 4 gravide, C.A. Rosetti - 1 gravida, Carcaliu - 4 gravide, Casimcea - 5 gravide, Ceamurlia de Jos - 5 gravide, Cerna – 5 gravide, Chilia Veche – 5 gravide, Ciucurova – 8 gravide, Crisan – 3 gravide, Daeni – 4 gravide, Dorobantu - 2...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!