Peste 2.000 de ţigări Plugarul, confiscate de poliţiştii tulceni, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Peste 2.000 de ţigări Plugarul, confiscate de poliţiştii tulceni

Vineri, 14 Decembrie 2012

4.0 5 1

 

Peste 2.000 de ţigări Plugarul, confiscate de poliţiştii tulceni

*În baza unor mandate emise de Judecatoria Babadag, politistii tulceni au descins miercuri in mai multe imobile din Baia

A fost vorba despre cinci perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei societati comerciale, precum si la imobilul apartinand administratorului societatii mentionate, toate situate pe raza comunei Baia.

Cu ocazia perchezitiilor, politistii au ridicat,  in vederea continuarii cercetarilor,  2.580 tigarete marca „Plugarul", cu timbre din Republica Moldova si 16 tigarete marca „Ashima", netimbrate, care provin din contrabanda, precum si suma de 370 lei. Bunurile gasite in valoare de aproximativ 1.300 lei, erau destinate comercializarii.

„Cercetarile sunt continuate fata de administra­torul societatii comerciale pentru savarsirea infractiunii de contrabanda", spune Irina Lazar, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Tulcea.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Toma Radu
Toma Radu

Sâmbãtã, 15 Decembrie 2012 @ 14:14

Eu, personal, aş desfiinţa de tot industria ţigărilor şi atunci ar dispărea şi comerţul (inclusiv contrabanda) cu aceste produse, care nu folosesc la nimic, ci, dimpotrivă, sunt extrem de dăunătoare. De când m-am lăsat de fumat, nu mi-ar mai trebui, chiar pe gratis dacă mi le-ar da cineva!....
Oricum, una din cauzele proliferării comerţului ilicit cu ţigări este stimularea lui de către înşişi fumătorii, deoarece aceste ţigări sunt mai ieftine decât cele din magazin. Dacă nimeni nu ar mai cumpăra, contrabanda s-ar stopa de la sine, fără să mai fie necesară intervenţia Poliţiei...

Raspunde-i

 

Marius
Marius

Duminicã, 16 Decembrie 2012 @ 11:26

Serios acum, cum crezi că poți opri toți fumătorii să mai pună o țigară în gură? Cum poți opri pe cineva să mai respire aerul poluat când locuiește lângă combinat? Sincer, gândirea dumitale, domnule Toma Radu, este radicală și imposibil de realizat. Oamenii au vicii, dacă dumneata ai reușit să te lași de fumat, nu înseamnă că toată lumea reușește. Nu sunt fumător, dar sunt conștient de stările unui om care nu reușește să se lase... toți avem vicii. Am plecat dintr-un oraș poluat (Galați) după opt ani de respirat aerul îmbâcsit și poluat și am ajuns într-un oraș în străinătate unde copacii sunt mai mulți decât clădirile iar mașinile sunt mai rare decât tramvaiele. Nu există industrie aici și aerul este foarte curat. Surpriză, am probleme cu respirația. Organismul era obișnuit cu otrava din aerul de Galați și după aproape un an de când sunt aici nu reușesc să mă adaptez încă. Așa și fumătorii, unii reușesc, alții nu reușesc să se adapteze. Și majoritatea sunt cei care nu reușesc. Trebuie în schimb să fim înțelegători și toleranți, iar o știre de genul celei de mai sus ar trebui să ne afecteze foarte mult. Dumitale dacă ți s-ar oferi la magazin pe sub mână pe lângă pâinea de 1 leu o altă pâine de 0.3 lei care să fie de calitate puțin mai slabă decât cea de un leu, dar diferența să nu fie sesizabilă la gust, efect de sațiere, care ai alege-o? 90% din români ar lua-o pe cea de 0.3 lei. Ar conta că e din contrabandă?

 

Toma Radu
Toma Radu

Duminicã, 16 Decembrie 2012 @ 13:21

Să nu fie cu supărare, nu am nimic împotriva fumătorilor (căci şi eu am fost fumător), dar eu m-am referit la ştirea respectivă, adică la faptul că se face acest comerţ ilicit, deoarece înşişi cumpărătorii îl stimulează! Repet: dacă nimeni nu ar mai cumpăra de la bişniţă, aceasta nu ar mai exista! Contrabanda cu ţigări (şi cu multe alte produse) se face, deoarece oamenii agreează ideea cumpărării la preţuri mai mici, chiar dacă e vorba de produse comercializate ilicit.
În ce mă priveşte, în oraşul în care locuiesc, chiar pe lângă magazine se face comerţ ilicit cu diverse (inclusiv ţigări, dar acestea nu mă interesează, căci nu sunt fumător), ca de pildă: ridichi, roşii, gulii, portocale, ciorapi etc. Niciodată nu cumpăr, deşi sunt mai ieftine decât în magazin! Nu încurajez specula! Şi când eram fumător, cumpăram ţigările de la magazin!!!

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
4.0
(1 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!