Peste 1.600 de carduri de sănătate noi pentru vechii asigurați, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Peste 1.600 de carduri de sănătate noi pentru vechii asigurați

Miercuri, 21 Martie 2018

0.0 5 0

 

Peste 1.600 de carduri de sănătate noi pentru vechii asigurați

Este vorba despre solicitarile venite din partea asiguratilor, care cer duplicate ale cardurilor ca urmare a pierderii, deteriorarii, furtului sau modificarii datelor.

În anul 2017, au fost inregistrate la Casa Judeteana de Asigurari (CJAS) Tulcea un numar de 1.741 cereri privind eliberarea cardului duplicat – urmare a pierderilor, modificarilor de date sau defecte, din care au fost tiparite 1.613 carduri (92.65% din totalul cererilor). Costul stabilit pentru producerea si distribuirea cardurilor duplicat este de 14,87 lei pe card, cu exceptia celor defecte ale caror cheltuieli sunt suportate de C.N. Imprimeria Nationala.

Pentru a veni in sprijinul asiguratilor, a fost stabilita procedura prin care casele de sanatate fac transferul cardurilor la solicitarea titularilor, prin incheierea proceselor-verbale de predare-primire si corectarea in plus sau in minus, dupa caz, a evidentei acestora.

Procedura este valabila si pentru cardurile apartinand asiguratilor Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!