Pesta porcină africană izolată în patru comune şi în municipiu!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Pesta porcină africană izolată în patru comune şi în municipiu!

Miercuri, 20 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Pesta porcină africană izolată în patru comune şi în municipiu!

Geronimo Raducu Branescu, presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a ajuns luni dupa-amiaza la Tulcea, dupa ce alte suspiciuni de pesta porcina africana au fost semnalate pe raza celor patru unitati administrativ teritoriale in care evolueaza de cateva zile boala si anume Ceatalchioi, Pardina, Maliuc, Somova, precum si in municipiul Tulcea.

Este si motivul pentru care prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui, a convocat Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) pentru a veni in sprijinul echipelor de medici veterinari din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Tulcea. În cadrul sedintei, secretarul de stat Geronimo Raducu Branescu, presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a subliniat faptul ca exista doi factori ce provoaca raspandirea bolii: factorul animal si factorul uman.

„Daca pentru factorul animal au fost luate de catre medicii veterinari toate masurile de izolare a focarelor, in ceea ce priveste factorul uman este nevoie de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!