Pescăruşul Sarichioi vrea eventul în fotbalul judeţean, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Pescăruşul Sarichioi vrea eventul în fotbalul judeţean

Vineri, 6 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Pescăruşul Sarichioi vrea eventul în fotbalul judeţean

Pentru al patrulea an consecutiv, echipa de fotbal Pescarusul Sarichioi disputa finala Cupei Romaniei si daca in vara anului 2015 pierdea la penalty-uri disputa contra echipei campioane de atunci, Granitul Babadag, anul urmator avea sa isi ia revansa cu scorul de 4-2. Anul trecut, finala contra rivalei Luceafarul Slava Cercheza a fost un antrenament cu public in care „pescarusii" au castigat cu un categoric 10-1, iar anul acesta, la a patra finala in care este pus in joc trofeul, tot Pescarusul Sarichioi are prima sansa la castigarea Cupei.

Meciul este programat duminica, pe stadionul „Delta" din Tulcea, de la ora 18.00 si va fi oficiat de urmatoarea brigada: Valeriu Stoian, arbitru central, Dorinel Colniceanu si Silviu Rusu, arbitri asistenti, iar Petrea Carlig si Iris Ionescu, observatori de arbitri si respectiv de meci.

Pentru finala de la Tulcea, echipa din Sarichioi, conform traditiei, va avea cei mai multi suporteri in tribune, mai ales ca si contra echipei locale Delta Aegyssus, cu care si-a disputat pana in penultima etapa titlul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!