Pentru prima dată, va lua avans de subvenţie şi un „eşantionat”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Pentru prima dată, va lua avans de subvenţie şi un „eşantionat”

Luni, 3 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Pentru prima dată, va lua avans de subvenţie şi un „eşantionat”

Unul dintre „norocosii" care au picat in esantionul de control ar putea sa primeas­ca avansul la subventie, din 15 octombrie, odata cu ceilalti fermieri, o premiera in istoria subventionarii fermierilor de la noi. Asta daca se respecta calendarul controa­lelor APIA, de care insusi fostul si actualul ministru Petre Daea tine cu dintii.

În prezent, in toate exploatatiile agricole din judet pentru care s-au depus dosare de subventie 2017 sunt in plina desfasurare controalele administrativ si preliminar al cererilor unice de plata. Perioada in care, la nivel central, se face „extragerea" per total fermieri de subven­tionat, aleatoriu, cu ajutorul calculatorului (25%) si restul de 75% prin interventia factorului uman. Lista se imparte apoi pe judete astfel ca de la 1 iulie si pana la 1 octombrie salariatii APIA sa faca controlul la fermierii esantionati.

Dupa doua saptamani, respectiv din data de 15 octombrie, conform calendarului, APIA va incepe sa plateasca avansul la subventie.

Potrivit regulamentelor europene, din 15 octombrie si pana in 30 noiembrie, fermierii pot beneficia de un avans la subventiile aferente campaniei...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!