Patru şahişti tulceni la Galaţi, doi medaliaţi cu aur şi argint, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Patru şahişti tulceni la Galaţi, doi medaliaţi cu aur şi argint

Marti, 31 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Patru şahişti tulceni la Galaţi, doi medaliaţi cu aur şi argint

Copiii legitimati la clubul „Logic Delta" au crescut atat de mult incat se descurca si singuri. Au demonstrat acest lucru in weekend-ul trecut, cand au facut deplasare la o competitie de sah, la Galati, fara conducatorul clubului, Marius Sarighioleanu, retinut la Tulcea cu probleme de serviciu.

Cu ajutorul parintilor, deja obisnuiti sa-i insoteasca pe la diverse turnee prin tara, au participat la „Cupa de Toamna- Galati" Maria Borisov (7 ani), Izabela Mardare (7 ani), Andrei Cabuz (8 ani) si Tudor Mardare (5 ani), competitie de sah organizata de clubul Smart Galati.

Concursul s-a desfasurat pe durata  a doua zile, cu 6 runde de joc si timp de gandire 60 min/jucator, in sistem elvetian si a adunat in jurul meselor de sah 50 de sportivi de la cluburi din Braila, Tulcea si Galati.

La sfarsitul celor 6 runde, Maria Borisov si-a adjudecat medalia de aur la categoria F 8. Este prima medalie de aur pentru aceasta copila, aflata la inceput de drum in sah, o performanta deosebita, dupa ce in luna august a.c. mai castigase o medalie, dar de bronz, la Trofeul Şah Club Galati.

Tot de la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!