Patru centuri pentru karatiştii tulceni în stagiul de pregătire de acasă, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Patru centuri pentru karatiştii tulceni în stagiul de pregătire de acasă

Marti, 5 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Patru centuri pentru karatiştii tulceni în stagiul de pregătire de acasă

Cum s-a mai anuntat, municipiul Tulcea a gazduit in perioada 30 noiembrie – 3 decembrie un stagiu zonal de iarna in karate kyokushin, in organizarea clubului Nippon Budo Sport Tulcea, sub auspiciile Federatiei Romane de Karate Kyokushin. Au venit la acest stagiu de pregatire 80 de sportivi din Braila, Galati, Sulina, Babadag, Baia, Jijila, Isaccea, Niculitel, Macin si Tulcea. Printre invitati, doi „grei" in karate: sensei Marius Gliga (4 Dan) de la Oradea si sensei Gabi Oancea (5 Dan), presedintele Federatiei Romane de Chanbara.

Stagiul a cuprins un numar de 8 antrenamente, dintre care doua au fost de sport chanbara. Sambata a fost sustinut examenul de promovare in grad, pana la nivelul de centura verde. Printre cei promovati in grad sunt si tulcenii Adrian Militaru, Florin Oniceanu, Andrei Danila si Sebastian Teodorof, sportivi cu rezultate de exceptie la nivel national si international.

Sensei Nicolae Panuta, organizator: „Sunt foarte multumit de elevii mei, au dovedit inca o data ca suntem un centru puternic, cu sportivi foarte tehnici si talentati, bine coagulati ca echipa. Vreau sa multumesc...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!