Păşunatul sub condiţia domiciliului contravine grav prevederilor U.E., Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Păşunatul sub condiţia domiciliului contravine grav prevederilor U.E.

Vineri, 14 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Păşunatul sub condiţia domiciliului contravine grav prevederilor U.E.

În martie 2017, Consiliul Local Crisan a adoptat o hotarare privind inchirierea prin licitatie publica a pasunilor aflate in proprietatea privata a comunei. Toate bune si frumoase, insa hotararea a fost adoptata cu incalcarea legislatiei europene.

Despre ce e vorba? Odata cu H.C.L. nr. 18/2017, Consiliul Local Crisan a aprobat si Regulamentul procedurii, a documentatiei de atribuire, a calendarului procedurii, constituirea comisiei de evaluare a ofertelor si de solutionare a contestatiilor, precum si a pretului minim de pornire a licitatiei.

În Documentatia de atribuire privind inchirierea, prin licitatie publica, a pasunilor aflate in proprietatea privata a comunei Crisan, s-a prevazut, drept conditie de valabilitate pe care trebuie sa o indeplineasca o oferta, Certificatul de inregistrare in Registrul Comertului - copie conform cu originalul - pentru societati comerciale (sa aiba sediul pe raza u.a.t. comuna Crisan - subl. n.). De asemenea, se stabilea ca  „Membrii asociatiilor care nu au domiciliul in comuna Crisan, dar detin animale, sa nu fie luati in calcul la numarul total detinut de asociatie", dupa cum s-a cerut...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!