Până la 750 de hectare de cumpărat cu garanţii de stat, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Până la 750 de hectare de cumpărat cu garanţii de stat

Joi, 13 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Până la 750 de hectare de cumpărat cu garanţii de stat

De doua zile a intrat in vigoare, odata cu publicarea in Monitorul Oficial, o decizie prin care deputatii au efectuat o serie de modificari la proiectul care prevede garantarea creditelor pentru achitionarea de teren agricol pentru fermieri.

Astfel, achizitia de teren cu destinatie agricola- cumpararea de teren cu destinatie agricola, cu exceptia terenurilor aflate in proprietatea privata a statului si administrate de ADS, in vederea exploatarii, de catre persoanele fizice sau juridice care detin in folosinta sau proprietate, in conditiile legii, o exploatatie agricola sau de acvacultura, conform declaratiilor APIA, respectiv ANPA, se poate face pana la atingerea unui plafon cumulat de maximum 750 ha in proprietate si nu 250 ha, cat era in prezent. Statul garanteaza pana la maximum 80% din valoarea creditelor acordate de institutiile finantatoare pentru achizitia de terenuri agricole.

Diferenta dintre garantiile necesare pentru acoperirea integrala a creditului si a dobanzilor aferente primului an de creditare va fi asigurata la acordarea creditului de catre imprumutati cu terenurile achizitionate si/sau alte bunuri aflate in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!