Până după prânz, Tulcea sub avertizare Cod portocaliu de inundaţii!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Până după prânz, Tulcea sub avertizare Cod portocaliu de inundaţii!

Joi, 28 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Până după prânz, Tulcea sub avertizare Cod portocaliu de inundaţii!

Hidrologii au emis, ieri o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana in dupa-amiaza zilei de azi in opt bazine hidrografice din Muntenia, Transilvania si Moldova, dar si pe raurile din Dobrogea.

Conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), pana in aceasta dupa-amiaza, respectiv pana la ora 16.00, se vor produse scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide si posibile depasiri ale Cotelor de aparare pe raurile din bazinele hidrografice, inclusiv pe raurile din Dobrogea, judetele Constanta si Tulcea.

Fenomene hidrologice similare celor de ieri cu probabilitate si intensitate mai mare se vor manifesta azi, 28 iunie, in intervalul orar 9.00 – 16.00, pe unele rauri din judetele Prahova, Vrancea, Buzau, Galati, Constanta si Tulcea.

Atentionarile au fost transmise catre Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala „Apele Romane", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A. si Administratiile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!