Pagubele produse de incendiu sunt în curs de evaluare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Pagubele produse de incendiu sunt în curs de evaluare

Luni, 15 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Pagubele produse de incendiu sunt în curs de evaluare

Potrivit celor declarate ieri de directorul general al S.C. Transport Public S.A., ing. Lucian - Daniel Balan, la nivelul societatii s-a constituit pe 13 ianuarie o comisie care are drept atributie stabilirea cauzelor care au dus la declansarea incendiului din noaptea de joi spre vineri, amploarea pagubelor si identificarea celor responsabili. Au ars complet patru autobuze marca Isuzu (an de fabricatie: 1996), trei autobuze BMC Probus (2006), patru autobuze Isuzu Citibus (2014 si 2015), trei autobuze Isuzu Novociti, un microbuz Iveco, un autocar VDL. Ca atare, S.T.P. a ramas cu un parc auto valid de 12 autobuze care au lucrat in acest weekend, acoperind necesarul pentru sfarsitul de saptamana.

Comisia de ancheta interna are la dispozitie doua saptamani sa stabileasca motivele incendiului, intinderea prejudiciului si vinovatii pe lantul de responsablitati de la Societatea de Transport Public.

„Ca atare, pentru luni, 15 ianuarie, am realizat un nou program de transport in comun, fiind nevoiti sa anulam niste linii, decizie pe care am anuntat-o public. De asemenea, am fost siliti sa reducem numarul de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!