Ordonanţă de Guvern pentru transportul public local din Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ordonanţă de Guvern pentru transportul public local din Tulcea

Joi, 8 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Ordonanţă de Guvern pentru transportul public local din Tulcea

În sedinta de Guvern de azi, pe ordinea de zi ar putea fi inclus, spre a fi aprobat, si proiectul de Ordonanta pentru completarea art. 4 din Legea serviciilor de transport public local nr. 92 din 2007, un proiect de ordonanta, sa recunoastem, pentru transportul public local din Tulcea.

În preambulul proiectului chiar se face mentiunea ca „luand in considerare situatia de urgenta generata de incendiul din 12 ianuarie 2018, care a afectat substantial parcul auto al operatorului de transport public local sub aspectul imposibilitatii asigurarii continuitatii serviciului public de transport local in comun pe raza municipiului Tulcea" se urmareste adoptarea unui articol unic prin care sa se modifice Legea serviciilor de transport public local nr. 92 din 2007.

Astfel, la art. 4 din Legea serviciilor de transport public local nr. 92 din 2007 se va intrduce litera d* care va avea urmatorul continut:

„Prin exceptie de la prevederile lit. d in situatii de urgenta, determinate de evenimente imprevizibile si care nu se datoreaza sub nicio forma unei actiuni sau inactiuni a operatorilor de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!