Ordonanţa de Guvern pentru transportul public local a fost amânată!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ordonanţa de Guvern pentru transportul public local a fost amânată!

Vineri, 9 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Ordonanţa de Guvern pentru transportul public local a fost amânată!

În sedinta de Guvern de ieri, pe ordinea de zi ar fi trebuit inclus, spre a fi aprobat, si proiectul de Ordonanta pentru completarea art. 4 din Legea serviciilor de transport public local nr. 92 din 2007, ce ar fi dat posibilitatea Societatii de Transport Public Local Tulcea sa utilizeze autobuzele transferate gratuit de la alte primarii din tara. E vorba de cinci autobuze primite de la Bucuresti, cate doua de la Sibiu, Alba, Buzau si Giurgiu, plus un microbuz de la Zalau.

Pentru ca nu s-au obtinut toate avizele necesare pentru a fi inclus pe Ordinea de zi a sedintei de Guvern, inclusiv lipsa avizului de la Consiliul consultativ, proiectul de Ordonanta a fost retras din dezbatere.

„Nu este o veste prea buna pentru Societatea de Transport Public, din moment ce Guvernul nu a avut pe ordinea de zi acest proiect de Ordonanta ce ne-ar fi dat posibilitatea sa utilizam autobuzele transferate din tara si, din cate am inteles, motivul a fost acela ca nu s-au obtinut toate avizele necesare. Sunt convinsa ca la urmatoarea sedinta de Guvern acest proiect nu doar ca va fi pe ordinea de zi dar va fi si aprobat", a declarat viceprimarul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!