Ordin de ucidere preventivă pentru porcii domestici din opt localităţi!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ordin de ucidere preventivă pentru porcii domestici din opt localităţi!

Marti, 7 August 2018

0.0 5 0

 

Ordin de ucidere preventivă pentru porcii domestici din opt localităţi!

În ultima sedinta a Centrului Local de Combatere a Bolilor din cadrul Prefecturii Tulcea una dintre masurile adoptate a fost aceea de a preveni raspandirea virusului pestei porcine africane prin ucidere preventiva a porcilor domestici. Au fost analizate mai multe zone in care s-au confirmat focarele de pesta porcina africana si dintre acestea s-a decis ca actiunea de ucidere preventiva a porcilor din gospodariile populatiei sa se execute in urmatoarele opt localitati: Baia, Rachelu, Garvan, Revarsarea, Peceneaga, Ostrov, Carcaliu si Grindu.

Tot in cadrul sedintei Centrului Local de Combatere a Bolilor desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute s-a facut si o „radiografie" a pestei porcine africane prezentata de catre reprezentantii autoritatii sanitar veterinare:

“Boala a fost confirmata in 84 de localitati din judetele Tulcea, Constanta, Braila, Ialomita si Galati. Au fost ucisi 11.772 de porci domestici din gospodariile populatiei, iar in 3 ferme comerciale, pana in data de 02.08.2018, au fost ucisi 49.647 de porci. Actiunea de ucidere in doua ferme comerciale a fost finalizata si s-a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!