Ordin de ucidere preventivă a porcilor în 7 localităţi!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ordin de ucidere preventivă a porcilor în 7 localităţi!

Marti, 28 August 2018

0.0 5 0

 

Ordin de ucidere preventivă a porcilor în 7 localităţi!

În sedinta Centrului Local de Combatere a Bolilor de ieri, pe langa ordinul de ucidere a porcilor de la ultima ferma de tip comercial din judetul Tulcea, Euro Suin Garvan, s-a aprobat cu votul unanim al membrilor Centrului Local de Combatere a Bolilor si uciderea preventiva a porcilor din gospodariile populatiei din sapte localitati.

În aceste localitati s-au confirmat mai multe focare de pesta porcina africana motiv pentru care actiunea de ucidere preventiva a suinelor se impune cat mai urgent.

La propunerea secretariatului tehnic al Centrului Local de Combatere a Bolilor localitatile pentru care se impune uciderea preventiva sunt Turcoaia, I.C. Bratianu, Cataloi, Cerna, Traianu, Mircea Voda si Dorobantu.

Potrivit informatiilor furnizate de catre directorul Directiei Sanitar Veterinare Tulcea, in judetul nostru au fost confirmate pana acum focare in 73 de localitati, respectiv 520 de focare iar actiuni de ucidere preventiva s-au desfasurat pana acum in 37 de localitati in care au fost ucisi 3294 de porci din gospodariile populatiei. Pentru aceste animale ucie preventiv s-au...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!