Opt şcoli din municipiu au de ieri Puncte de prim ajutor!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Opt şcoli din municipiu au de ieri Puncte de prim ajutor!

Vineri, 2 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Opt şcoli din municipiu au de ieri Puncte de prim ajutor!

„Puncte de prim ajutor in scoli" este un proiect al Crucii Rosii Tulcea, implementat in 8 scoli din municipiu, cu finantare nerambursabila de la bugetul local.

Astfel, de ieri opt unitati de invatamant din municipiul Tulcea, respectiv scoala Gimnaziala „Elena Doamna", scoala Profesionala „Danubius", scoala Gimnaziala nr.12, Liceul Tehnologi „Ion Mincu", Liceul Teoretic „Ion Creanga", Liceul de Arta „George Georgescu", Liceul Teoretic „Grigore Moisil" si Seminarul Teologic „Ioan Casian" au puncte de prim ajutor dotate cu materiale sanitare de prima urgenta dupa conferinta de final de proiect ce a avut loc la sediul filialei de Cruce rosie in prezenta presedintelui filialei, dr. Dumitru Valcu, directorului filialei, Simona Covaliov si a celor 40 de cadre didactice beneficiare ale cursului de prim ajutor.

„Acest proiect, asemeni celor implementate cu sprijinul financiar al Consiliului Judeetan pentru 25 de scoli izolate din judet, are ca scop asigurarea de servicii minime de prim ajutor in unitatile de invatamant care nu dispun de cabinete medicale proprii si nici de mijloace minime...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!