Şomerii beneficiază de facilităţi la transportul în comun, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Şomerii beneficiază de facilităţi la transportul în comun

Luni, 30 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Şomerii beneficiază de facilităţi la transportul în comun

În sedinta de joia trecuta, Consiliul Local Tulcea a adoptat o hotarare in baza careia somerii din municipiu vor putea, in scopul cautarii si ocuparii unui loc de munca, sa calatoreasca gratuit cu autobuzele Societatii de Transport Public. Practic, C.L.T. a modificat si completat o hotarare din 2011, prin care se acorda facilitati populatiei.

Proiectul a fost initiat de viceprimarul Petre Marinescu si stipuleaza ca S.T.P. va emite abonament nominal tip card, gratuit, pentru somerii cu domiciliul in municipiul Tulcea, inregistrati la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, in scopul cautarii si ocuparii unui loc de munca, pentru un numar de maximum 40 de calatorii pe luna, pe toate traseele, eliberat conform Procedurii de acordare de facilitati la transportul public de calatori.

Procedura propusa de viceprimarul Marinescu, in urma discutiilor purtate cu conducerea A.J.O.F.M. si reprezentantii S.T.P., este anexata hotararii. Facilitatile precizate mai sus se vor acorda in baza unui card nominal de calatorie lunar,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!