Şoc şi groază: Tulcea izolată feroviar de restul ţării, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Şoc şi groază: Tulcea izolată feroviar de restul ţării

Miercuri, 25 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Şoc şi groază: Tulcea izolată feroviar de restul ţării

SONY DSC

Daca ne-am obisnuit sa anuntam ca localitatile din Delta Dunarii sunt izolate in perioadele din iarna, cand sunt sloiuri de gheata pe Dunare, ei bine, va trebui sa ne obisnuim, ca intreg judet, cu un alt tip de izolare. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat – atentie, soc si groaza! - ca „traficul pe linia de cale ferata ce leaga judetele Tulcea si Constanta a fost suspendat timp de sapte zile, de la inceputul saptamanii, pentru efectuarea unor lucrari de infrastructura feroviara".

Potrivit acestui comunicat, circulatia trenurilor intre municipiile Medgidia si Tulcea va fi intrerupta pana pe data de 29 octombrie 2017, fiind anulate urmatoarele curse de persoane: pana pe 28 octombrie este anulat trenul Regio 8655 iar pana pe 29 octombrie, sunt anulate trenurile Regio 8653 si Regio 8654 precum si trenul Regio 8652.

Dincolo de aceasta veste cu adevarat proasta, avem totusi si una buna: „Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori (CFR) va asigura transportul intre municipiile Medgidia si Tulcea cu ajutorul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!