Obiectiv, mai aproape de maturitate, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Obiectiv, mai aproape de maturitate

Joi, 15 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Obiectiv, mai aproape de maturitate

Iarna lui 2001 a fost cam ca asta. Una calda, nehotarata, cu multe ploi, putin soare, si mai putina zapada, insa multa incredere. Mult mai important, un inceput. Atunci, pe 14 februarie, redactia ziarului nostru functiona intr-un imobil care acum vreun secol si o decada era sediul Palatului Pescariilor.

În 2001, pe piata presei scrise erau „Delta" (in ordine strict istorica) si „Acum". Publicatii cu aparitie zilnica. S-a tot vorbit ca tulcenii nu mai inghit un nou cotidian. Iata ca timpul a infirmat, fiindca „Obiectiv" a avut loc, incapand - desigur - pe un locusor de nemultumire. Care locusor e in continuare ocupat de „Obiectiv".

Stransi de pe la „Acum" si de pe la „Delta", un grup de ziaristi am scris, fix acum 17 ani, prima editie a acestui cotidian. Pentru ca voiam altceva. Un „altceva" care, astazi, e greu de definit. Noi, redactorii, scriam de mana, pionieri intr-ale internetului, doua colege redactau, alte colege tehnoredactau. Şi alte cazne care, tot astazi, par comice. Munca de „teren", colectarea informatiilor, era munca de teren. Cum anevoioasa, insa teribil de provocatoare, era...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!