Oamenii Tulcei: Semenii noștri, bugetarii, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Oamenii Tulcei: Semenii noștri, bugetarii

Vineri, 1 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Oamenii Tulcei: Semenii noștri, bugetarii

În 2010, un presedinte – daca il putem numi asa – ne-a explicat ca bugetarul este un individ gras si nesimtit pe care il cara in spinare un slabanog oropsit din mediul privat. Iar grasul trebuia sa fie slabit cu forta, pentru ca, desigur, nu voia sa slabeasca de buna-voie. Asa ca acel presedinte, asumandu-si rolul de premier, i-a taiat grasului salariul, recunoscand de-abia dupa doi ani exis-tenta crizei economice mondiale pe care, in 2008 si 2009, o nega vehement.

Am fost invatati sa uram bugetarii. Am fost incurajati sa ne uram intre noi. A fi slujbas al statului a devenit, extrem de rapid, o anatema mireana. Sunt atatea flegme pe care bugetarii si le-au sters stoic de pe fata in ultimii sapte ani, incat, adunandu-le pe toate, ai putea umple un lac al urii, dispretului si neghiobiei.

Vremea a trecut, economia si-a mai revenit, dar bugetarii au ramas undeva la periferia societatii. Niste rai si niste fameni, votanti de foame, dispretuiti de hipstelite, bugetarii sunt parte integranta a spiralei scaderii respectului de sine in care a intrat societatea. Ținte usoare si incapabile sa se apere, angajatii de la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!