Oamenii Tulcei: Eugeniu Barău şi cuvântul nescris, dar zugrăvit, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Oamenii Tulcei: Eugeniu Barău şi cuvântul nescris, dar zugrăvit

Vineri, 25 August 2017

0.0 5 0

 

Oamenii Tulcei: Eugeniu Barău şi cuvântul nescris, dar zugrăvit

Dorinta, spune maestrul Eugeniu Barau, daca e curata, iti pune si multe obstacole ca sa ajungi acolo, dar iti trebuie si rabdare. Şi-a dorit un atelier. Un atelier cu casa laolalta. Cu geam mare. Cu vegetatie.

„Relatia cu natura este reciproca. Copacii sunt fiinte vii si capabile de iubire si daruire. Îti dau senzatia minunata de la Dumnezeu. Suntem depasiti de gandirea noastra materialista, din pacate, care lasa rani adanci in constiinta umana. Ne distrugem propriul univers. Planeta. Acest satelit. Ce-ar fi ca si cosmonautii sa-si distruga nava? Nu sunt, oare, nebuni?"

„Muza" nu e muza, fiecare are datul lui

Eugeniu Barau: Cred ca dintotdeauna - de copil mi-a placut sa desenez. Ma cam ciondaneam cu fratii fiindca mai dezlipeam de la mijlocul caietului pagina dubla si desenam. Dar toate straifurile de la carti erau desenate! Nu am un moment precis la care sa-mi fi dat seama de menirea mea.

Este vorba si de programul nostru cu care venim pe lumea asta. Venim fiecare cu un dat. De exemplu, in breasla noastra se vorbeste de „muza", dar asta e o traducere. Este senzatia care te atrage ca o femeie frumoasa. Nu pentru ca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!