O armată de avocaţi atacă furibund Consiliul Judeţean Tulcea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

O armată de avocaţi atacă furibund Consiliul Judeţean Tulcea!

Vineri, 30 Martie 2018

0.0 5 0

 

O armată de avocaţi atacă furibund Consiliul Judeţean Tulcea!

O presiune fantastica este pusa in ultimele luni pe angajatii Consiliului Judetean Tulcea, in special pe cei din sectorul juridic, dupa ce consilierii judeteni tulceni au avut „indrazneala" sa hotarasca, in unanimitate, ca pentru concesionarea terenurilor agricole din proprietate calea legala este licitatia publica si nu negocierile directe cu actualii concesionari.

Mai mult, de cand specialistii din sectorul juridic al Consiliului Judetean Tulcea n-au mai facut figuratie in procesele cu actualii si fostii concesionari de terenuri agricole si au castigat deja sau sunt pe cale sa mai castige in instanta procese, lupta a devenit una pe viata si pe moarte. O armata de avocati ataca furibund Consiliul Judetean Tulcea de cateva luni incoace iar angajatorii acestor mercenari, mercenar nu in sensul peiorativ, au ajuns chiar sa atenteze si la interesele tulcenilor.

Atacul marsav impotriva unei investitii a Consiliului Judetean, estimata la circa 45 de milioane de euro, bani europeni care au mari sanse de a fi pierduti definitiv, a fost devoalat de catre presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!