Într-o săptămână: șase cazuri de gripă, peste o mie de infecții respiratorii și sute de pneumonii la Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Într-o săptămână: șase cazuri de gripă, peste o mie de infecții respiratorii și sute de pneumonii la Tulcea

Vineri, 2 Martie 2018

0.0 5 0

 

Într-o săptămână: șase cazuri de gripă, peste o mie de infecții respiratorii și sute de pneumonii la Tulcea

Este vorba despre o analiza realizata de Directia de Sanatate Publica Tulcea, in baza datelor centralizate de la cabinetele medicilor de familie de pe raza intregului judet, dar si a raportarilor medicilor specialisti.

În saptamana de supraveghere 19 februarie 2018 – 25 februarie 2018, la nivelul Directiei de Sanatate Publica Tulcea s-au inregistrat un numar de 1.013 cazuri de infectii acute respiratorii, 212 cazuri de pneumonii si s-au inregistrat sase cazuri de gripa.

„Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea recomanda si incurajeaza in continuare vaccinarea antigripala a populatiei, ca fiind cea mai eficienta metoda de combatere a gripei", se arata intr-un comunicat emis de specialistii in sanatate publica din judetul nostru.

Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea a primit de la Ministerul Sanatatii un numar de 11.675 de doze vaccin antigripal. Pana acum, s-au distribuit in teritoriu 6.965 de doze de vaccin antigripal si au fost vaccinate in saptamana de supraveghere un numar de 133 persoane.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!