Întâlnire de lucru cu furnizorii de servicii medicale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Întâlnire de lucru cu furnizorii de servicii medicale

Marti, 27 Martie 2018

0.0 5 0

 

Întâlnire de lucru cu furnizorii de servicii medicale

sedinta, organizata de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) si programata pentru maine, de la ora 10.00, are ca principala tema contractul cadru pe anul in curs, aprobat in sedinta de Guvern de saptamana trecuta.

Evenimentul, la care sunt invitati sa participe toti furnizorii de servicii medicale de pe raza judetului nostru (in special cei interesati de semnarea unui contract cu CJAS Tulcea), va avea loc la sala Mihail Kogalniceanu din municipiul Tulcea.

Pe ordinea de zi se numara principalele noutati prevazute de contractul cadru (care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2018-2019), transmiterea in format electronic a documentelor asumate prin semnatura electronica extinsa a reprezentantului legal al furnizorului, acordarea concediilor medicale, conform Ordinului 15/1311/2018 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guverului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, dar...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!