Înscrieri la concursul de fotografie „Sofia Vrabie”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Înscrieri la concursul de fotografie „Sofia Vrabie”

Marti, 22 August 2017

0.0 5 0

 

Înscrieri la concursul de fotografie „Sofia Vrabie”

Proiectul PHOENIX III, initiat de Asociatia „Seniori in actiune" si cofinantat de catre Consiliul Judetean Tulcea, a ajuns in etapa a treia, dupa partea teoretica si excursia din judet. Proiectul continua prin lansarea unei expozitii de fotografie si se va sfarsi printr-un concurs de fotografie care va avea loc pe 29 septembrie la Casa Avramide din Tulcea.

Asociatia „Seniori in actiune" informeaza ca termenul pana la care se pot inscrie cei ce doresc sa participe la expozitia si concursul de fotografie „Sofia Vrabie" este 31 august. Înscrierea consta in aducerea unui C.D. cu fotografiile realizate (inscriptionat cu numele concurentului si care respecta tema concursului) sau expedierea fotografiilor prin WeTransfer pe adresa de e-mail a asociatiei.

Tema concursului de fotografie „Sofia Vrabie" este „Tulcea - locurile si locuitorii sai". Sunt invitati sa participe concurenti care au varsta de peste 50 de ani, locuitori ai municipiului si judetului Tulcea. Imaginile publicate sunt COPYRIGHT ale realiza­torilor. Concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe site-urile „Seniori in actiune",...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!