Nou concurs de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct ai unităţilor de învăţământ. Vezi lista posturilor disponibile!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Nou concurs de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct ai unităţilor de învăţământ. Vezi lista posturilor disponibile!

Marti, 20 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Nou concurs de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct ai unităţilor de învăţământ. Vezi lista posturilor disponibile!

Cadrele didactice se pot inscrie, pana pe data de 6 iulie 2017, la concursul de ocupare a functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar, dosarele fiind depuse la secretariatul Inspectoratului scolar Judetean Tulcea. În judetul Tulcea sunt scoase la concurs 48 de posturi de directori ai scolilor, gradinitelor si cluburilor scolare, si 13 posturi de directori adjuncti.

La concurs pot candida persoanele care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: au absolvit cu diploma de licenta sau de absolvire studii universitare, inclusiv specializarea „Pedagogia invatamantului primar si prescolar", sunt membre ale Corpului national de experti in managementul educational; sunt titulare in invatamantul preuniversitar, avand incheiat contract de munca pe perioada nedeterminata, au cel putin gradul II in invatamant sau au dobandit titlul stiintific de doctor. De asemenea, candidatii trebuie sa dovedeasca calitati profesionale, manageriale si morale, reflectate in calificativul „Foarte bine" acordat in ultimii patru ani scolari lucrati efectiv la catedra in functii didactice sau in functii de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!