Înotătorul Avram Iancu, oaspete de seamă la Luncaviţa, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Înotătorul Avram Iancu, oaspete de seamă la Luncaviţa

Miercuri, 13 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Înotătorul Avram Iancu, oaspete de seamă la Luncaviţa

Înotatorul Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani care parcurge Dunarea de la izvoare catre varsare, doar in slip si cu casca, a ajuns ieri la Luncavita, fiind oaspete de seama al primarului Ilie Ştefan. Azi, cel mai probabil va ajunge si la Tulcea in drumul sau spre punctul terminus al aventurii sale, orasul Sulina si varsarea Dunarii in Marea Neagra.

„Strabaterea inot a unui fluviu este exact ca in viata: nu este intotdeauna numai soare si frumos. Sunt si nori, si probleme. Dar am invatat ceva: cu calm si cu perseverenta se poate realiza orice", a spus Avram Iancu.

Înotatorul si-a propus, astfel, sa strabata, intregul fluviu, pe o distanta de 2.860 de kilometri, doar in slip si cu casca, fiind vorba despre o premiera. Pe 6 iunie, Avram Iancu, a inotat 40 de kilometri, pe Siret si pe Dunare, in zona judetului Galati, pentru a se antrena si afirma atunci ca a decis sa parcurga intreg fluviul inspirat de romanul „Pilotul de pe Dunare".

„Voi incepe sa strabat intregul curs al acestui minunat fluviu Dunarea, inspirat de un roman pe care l-am recitit si am dorit sa dau viata acestui roman cu ocazia a 10...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!