Noi tarife pentru ambarcaţiunile de agrement şi ambarcaţiunile de pescuit, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Noi tarife pentru ambarcaţiunile de agrement şi ambarcaţiunile de pescuit

Miercuri, 9 Mai 2018

0.0 5 0

 

Noi tarife pentru ambarcaţiunile de agrement şi ambarcaţiunile de pescuit

În Monitorul Oficial nr. 389 de alaltaieri a aparut un Ordinul ministrului Transportului privind aprobarea tarifelor pentru activitatile si operatiunile specifice desfasurate sau pentru activitatile efectuate in legatura cu acestea de catre Autoritatea Navala Romana. Tarifele se stabilesc in euro si se incaseaza astfel: a) pentru serviciile in legatura cu navele, in lei pentru cele care arboreaza pavilion roman si in euro sau in dolari S.U.A. pentru cele care arboreaza pavi-lion strain si, respectiv, b) pentru serviciile care nu sunt in legatura cu navele, in lei de la operatorii economici si persoanele fizice romane si in euro sau dolari S.U.A. de la operatorii economici si persoanele fizice straine.

Tarifele se platesc in lei si se actualizeaza lunar de catre Autoritatea Navala Romana, recalculandu-se la cursul in lei al monedei euro, comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru ultima zi lucratoare a lunii anterioare.

Cele patru anexe in care se gasesc tarifele sunt publicate in M.O. nr. 389 bis. Pentru persoanele fizice sau juridice cu domiciliul sau sediul social in Ceatalchioi, Patlageanca,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!