Niște licitații prea îndepărtate, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Niște licitații prea îndepărtate

Marti, 28 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Niște licitații prea îndepărtate

Cel putin 2.400.000 de euro, la pretul cel mai mic de concesionare, asteapta sa stie daca anul viitor se vor indrepta spre bugetul Consiliului Judetean Tulcea sau se vor pierde pe apa sambetei.

Este vorba despre cele 2.400.000 de euro care ar reveni CJ in urma concesionarii terenurilor carora le-au expirat contractele de concesiune pe 15 octombrie anul acesta. Cam atata s-ar castiga din redevente daca pretul de concesionare ar fi cel de la care trebuie sa porneasca licitatia, adica echivalentul a 1.000 de kilograme de grau la hectar. Probabil, s-ar putea ca suma sa fie mai mare, daca se supraliciteaza, desi putine sunt firmele care si-ar permite in mod real sa acopere o astfel de redeventa.

Problema cea mai mare, insa,

este ca deocamdata nu se intrevede data la care lictatiile pentru concesiuni ar putea fi macar anuntate. Desigur, la Consiliul Judetean se lucreaza de ceva vreme la noile caiete de sarcini, ba s-ar putea chiar sa fie gata, dar acestea nu vor deveni publice decat in momentul anuntarii licitatiilor. Iar licitatiile depind de o multime de factori, independenti de vointa sau puterile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!