Nimeni nu câștigă, cetățenii județului Tulcea pierd, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Nimeni nu câștigă, cetățenii județului Tulcea pierd

Luni, 22 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Nimeni nu câștigă, cetățenii județului Tulcea pierd

Exista o categorie de „investitori" care stiu sa-si urmareasca interesele indiferent daca acestea sunt in contradictie cu legile in vigoare sau cu prevederile unor contracte comerciale. Despre interesele acelorasi „investitori" care se afla in contradictie directa cu interesele comunitatilor locale nici nu merita sa mai vorbim, pentru ca, pe lista celor de care le pasa acestor investitori, oamenii locului sunt ultimii.

Exista astfel de „investitori",

care pe vremuri ar fi fost numiti „strategici", si in judetul Tulcea. Sunt investitori pentru ca ceva-ceva bani au investit in ultimii 20 de ani, dar adevarul este ca au incasat mult mai mult decat au investit, fiind sustinuti la greu prin subventiile primite. Este vorba, desigur, despre marii concesionari de terenuri agricole din judetul Tulcea, terenuri care, in marea lor majoritate, se afla in proprietatea Consiliului Judetean Tulcea si pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Scriem de cateva luni despre acesti „investitori" si despre manevrele lor dolosive pentru a-si prelungi, fie si cu un an, profiturile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!