Niciun răpitor nu a avut de suferit la Cupa Presei la Pescuit, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Niciun răpitor nu a avut de suferit la Cupa Presei la Pescuit

Joi, 1 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Niciun răpitor nu a avut de suferit la Cupa Presei la Pescuit

Între 28 si 30 octombrie, la complexul Cormoran din Uzlina, s-a desfasurat, in organizarea Asociatiei de Management al Desitantiei Turistice Delta Dunarii, Cupa Presei la pescuit. Evenimentul a fost nu doar un bun prilej pentru pescari de a-si arata indemanare, ci si o ocazie pentru jurnalisti de a afla, la final de octombrie, cum s-a descurcat tursimul deltaic si tulcean in sezonul proaspat incheiat.

Cum nu oricine intra in Delta poarta in ranita lanseta de pescar, cea mai mare parte a jurnalistilor prezenti a beneficiat, luni si marti, de explicatiile competente ale lui Eduard Acsente si ale lui Ionut Calin, doi dintre putinii ghizi autorizati din Delta Dunarii, explicatii oferite live, in drumul spre si dinspre Sfantu Gheorghe sau pe canalele Deltei dintre Uzlina si Caraorman.

Despre competitia de pescuit in sine

nu voi povesti prea mult, pentru ca, in primul rand, imi sunt cunoscute orgoliile breslei ziaristilor si, atunci cand acestea se impletesc armonios cu orgoliul de pescar dau nastere la sentimente puternice. În al doilea rand, nu am particpiat direct nici in calitate de concurent...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!