Începe simularea Evaluării Naționale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Începe simularea Evaluării Naționale

Luni, 5 Martie 2018

0.0 5 0

 

Începe simularea Evaluării Naționale

Conform celor transmise de Ministerul Educatiei Nationale, in perioada 5 – 7 martie 2018, la nivel national, este organizata simularea Evaluarii Nationale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII).

Astazi are loc proba la Limba si literatura romana, maine la Matematica si miercuri la Limba si literatura materna, iar comunicarea rezultatelor este prevazuta pentru data de 16 martie.

Probele incep la ora 9.00, moment in care, in fiecare sala, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor in sali este permis pana la ora 8.30. Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de doua ore, din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fiecarui elev.

„Subiectele sunt elaborate de catre specialistii Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE), in mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, si sunt proiectate astfel incat tratarea lor sa valorifice capacitatile elevilor pe temele prevazute in programa de examen si parcurse pana la aceasta data. Corectarea lucrarilor va fi realizata, in baza unor bareme care asigura unitatea si obiectivitatea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!